Bionsen

Drop

Bionsen je zaštitni znak za kozmetiku na bazi japanske termalne vode i Spa minerala. Ovaj brend je izuzetno cijenjen zbog svoje linije dezodoransa koji istovremeno njeguju kožu i štite je od neugodnih mirisa, a pritom su potpuno sigurni za zdravlje jer ne sadrže štetne sastojke. Nježna formula bez parabena i aluminijevih soli ne začepljuje pore, omogućava koži da diše te je idealna za svakodnevne rituale njege i higijene. Bionsen dezodoransi su dermatološki testirani, hipoalergeni i pogodni za mirisnu njegu čak i najosjetljivije kože.

Stanovnici Japana prepoznali su blagotvorna svojstva minerala pa ih već stoljećima koriste u svojim kupkama kako bi svojoj koži pružili kvalitetnu njegu. Spa minerali, kakvi se koriste u Bionsen dezodoransima, mogu se naći i u japanskim vulkanskim lječilištima, a uključuju: cink, bakar i mangan. Dostupni su u nekoliko oblika i pakiranja: Deo Caring Touch roll-on, Deo Caring Touch sprej, Mineral Protective roll-on, Mineral Protective sprej, Mineral Protective stick i Mineral Protective (bez plina).

Aktivna supstanca i formula Bionsen gelova za tuširanje proučavana su u suradnji s dermatološkom klinikom Sveučilišta u Sieni i Tokyo Spa Research Center kako bi se osigurala optimalna hidratacija i obrana kože.

Bionsen ZEN linija od 500 ml uključuje sljedeće vrste: Energy Experience, Sensual Moment, Antistress i Gold Elixir. Veliko pakiranje od 750 ml uključuje Bionsen Mineral, Smooth, Relax i Serendipity.

Bionsen tekući sapuni obnavljaju dnevne SPA minerale neophodne za prirodnu ravnotežu kože i štite od vanjskih utjecaja, čineći ju mekom i baršunastom. Vrste: Bionsen Active hygiene 500 ml, Bionsen Soft 500ml i Bionsen Gentle 500ml.