BlanX White Shock

Drop

Iz BlanX laboratorija dolazi BlanX White Shock, linija proizvoda s revolucionarnom i patentiranom formulom koja sadrži Actilux®, aktivni sastojak koji snagom svijetla izbjeljuje zube. Ova formula izbjeljuje zube na potpuno prirodan način i učinak se može primijetiti već nakon prve primjene. Ne oštećuje caklinu i razina abrazije je sasvim niska jer ne sadrži perokside, optičke izbjeljivače ni abrazivni silicij koji može iritirati i oštetiti caklinu. Osim toga, Actilux® će pomoći u održavanju zubnog mesa zdravim jer uklanja bakterije koje uzrokuju plak i karijes.

Znanstvenici su, proučavajući svojstva arktičkog lišaja, razvili jedinstvenu BlanX zubnu pastu, a nakon toga i cijelu liniju proizvoda za njegu usne šupljine koja učinkovito njeguje, štiti i izbjeljuje zube. BlanX je jedina prirodna formula za izbjeljivanje zubi koju možete koristiti svakodnevno, te koja potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraća bjelinu i sjaj. Uspjeh BlanX White Shock proizvoda za izbjeljivanje zubi može se zahvaliti naprednim znanstvenim istraživanjima i prirodnoj tradiciji. Tijekom istraživanja Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili kako lokalno stanovništvo ima izuzetno zdrave i bijele zube. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno antibakterijsko djelovanje.

BlanX je poseban jer aktivne tvari iz lišaja pomažu u prevenciji nastajanja bakterija i plaka te eliminiraju mrlje od hrane, pića i nikotina. Specifične karakteristike i granulometrija silicija jamče maksimalnu higijenu, kao i minimalno abrazivno djelovanje BlanX White Shock proizvoda, dok fluoridne soli, korištene u formulaciji, jačaju caklinu, unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu, a pritom štite usnu šupljinu od bakterija.

Učinkovitost BlanX White Shock proizvoda je vidljiva već nakon dvotjedne primjene te je dokazana kliničkim studijama.

Neka vaš osmijeh zabljesne zdravim sjajem uz nove BlanX White Shock proizvode!

http://www.blanx.co.uk/blanx