L’Angelica

Drop

Stručnjaci L’Angelica Instituta za botaniku uče nas da prava dobrobit za zdravlje i njegu tijela dolazi iz prirode. Njihovo dugogodišnje iskustvo u proučavanju bilja te njegovog blagotvornog djelovanja na ljepotu i zdravlje čovjeka izuzetna je prednost pri istraživanju i razvoju novih proizvoda.

L'Angelica je kozmetika koja sadrži visoku koncentraciju prirodnih aktivnih sastojaka dobivenih uzgojem biljaka u skladu s pravilima ekološke proizvodnje.

L'Angelica proizvodi sadrže sve što je potrebno za svakodnevnu njegu, a svaki proizvod oduševljava svojim mirisom i bogatom teksturom. Prirodna njega kose – šamponi i regeneratori, kao i nježni gelovi za kupke i tuširanje obogaćeni biljnim ekstraktima te paste za prirodnu higijenu usne šupljine i potpunu zaštitu zubi čine bogati asortiman. Nježna formula obogaćena ekstraktima bilja iz ekološkog uzgoja koži pruža hidrataciju i mekoću. L'Angelica proizvodi ne sadrže parabene, petrolate, silikone i GMO.

Osim proizvoda za njegu tijela, L'Angelica asortiman sadrži i funkcionalne čajeve, osvježavajuće napitke i dodatke prehrani.

http://www.angelica.it/home