LiP SMACKER

Drop

LiP SMACKER balzami za usne su must-have modni i kozmetički dodatak za svaku torbicu! Kreirane u više od 800 slasnih okusa ove šarene tubice stavit će osmijeh na svakom licu.

Balzami za usne LiP SMACKER napravljeni su s pčelinjim voskom, ricinusovim uljem i uljem sezama koji će podariti Vašim usnama mekoću i sjaj, a osim ukusnog okusa i mirisa pružit će i zaštitu suhim i ispucalim usnama.

1973. godine Jess A. Bell Senior u Americi je napravio LiP SMACKER kao poslasticu za usne s okusom jagode i potpuno originalni proizvod za usne je rođen. On je vjerovao da je balzam s okusom koji vlaži ispucale usne puno zabavniji i poželjniji od običnog i izgleda da je bio u pravu!

Još od tada, LiP SMACKER stavlja osmijehe na usne diljem svijeta budući da dolazi u više od 800 slasnih okusa. Danas LiP SMACKER slavi više od 40 godina postojanja kao vodeći, najprodavaniji balzam za usne s okusom u svijetu i postaje dostupan u Hrvatskoj.

Izaberite jedan od omiljenih među velikog broja divnih okusa dostupnih u Hrvatskoj, kao što su Coca –Cola Classic, Coca-Cola Cherry, Coca-Cola Vanilla ili voćni okusi. Ako želite imati "čarobni sjaj" ili "svjetlucavi sjaj" na usnama, pronađite nevjerojatne LiP SMACKER  balzame s Disney likovima – Frozen, Minnie i Princess. 

https://www.lipsmacker.com/