PREP

Drop

PREP je linija kozmetičkih proizvoda za njegu kože originalne talijanske recepture.

Najpoznatiji proizvod iz ove linije je Prep Derma protective multifunkionalna krema koja je nastala iz studija započetih davne 1860. godine, s jednostavnim ciljem: kako napraviti učinkoviti proizvod, a da nije mastan te je pogodan za zaštitu kože i u borbi protiv iritacija. Krema predstavlja jedinstvenu mješavinu eteričnih ulja sa umirujućim, osvježavajućim i antiseptičnim svojstvima, a njezina nepogrešiva tekstura, jedinstveni miris i učinkovitost obilježja su koja ovaj proizvod čine nezamjenjivim, više od jednog stoljeća!

Prep Derma protective multifunkionalna krema ima višestruku namjenu:

Brijanje - smanjuje crvenilo i ublažava iritaciju. Može se upotrijebiti za pripremu kože za ugodan doživljaj brijanja ili kao tretman nakon brijanja kako bi se smanjilo crvenilo jer smiruje i stvara jedinstveni osjećaj svježine.
Štiti i vlaži ispucale ruke - smirujuća i umirujuća svojstva čine ju nezamjenjivim lijekom za crvenilo uzrokovano suncem i vjetrom. Njezina svježina donosi neposredno olakšanje prilikom pretjerane izloženosti suncu, smirujući svrbež i peckanje.
Štiti kožu od crvenila - formula za stare i mlade podjednako. Pomaže i u sprječavanju pelenskog osipa.
Olakšanje za umorne noge
Olakšava svrbež uzrokovan ubodima insekata

http://www.prepweb.it/en