Pur de Marseille

Drop

Kažu da je pranje ruku sapunom pola zdravlja i prevencija od mnogih virusa i bakterija. Svakodnevno peremo ruke bezbroj puta - što je potrebno, ali što kada nakon pranja koža vapi za njegom i kremicama jer koža ne može izdržati silne antibakterijske sastojke i agresivne tenzide ? Naime, mnogi sapuni mogu znatno narušiti barijeru kože i stoga je potrebno pripaziti na izbor sapuna.

Pur de Marseille tvrdi sapuni napravljeni su prema starinskom receptu i s organskim sastojcima te su pogodni i za najosjetljiviju kožu.  Linija sadrži tekuće i tvrde sapune.

Tekući sapuni dostupni su u tri verzije: Savon pur de Marseille Lavanda s organskim maslinovim uljem i lavandom, Savon pur de Marseille Original s organskim maslinovim uljem i ekstraktom nara i Savon pur de Marseille Maslina s organskim maslinovim uljem i uljem pšeničnih klica. Pur de Marseille tekući sapuni ne sadrže parabene, Sodium Lauryl Sulfate (SLS) i Sodium Laureth Sulfate (SLES).

Tvrdi sapuni dostupni su u četiri verzije:  Savon pur de Marseille Lavanda,  Savon pur de Marseille Original,  Savon pur de Marseille Maslina i  Savon pur de Marseille Argan. Pur de Marseille tvrdi sapuni napravljeni su prema starinskom receptu te su pogodni i za ruke i za lice. Posebno su preporučljivi za najosjetljiviju kožu. Ne sadrže parabene, životinjske masti i konzervanse.