The Humble&Co

Drop

Godišnje se u svijetu iskoristi gotovo 3,6 milijardi plastičnih četkica za zube, a većina njih završi u okolišu, posebice u oceanima i morima čime se evidentno zagađuje okoliš i planeta. Zato The Humble Co. nudi jednostavno, ali izuzetno kvalitetno rješenje.

 

Najprodavaniji proizvod The Humble Co. osmišljen je i dizajniran u Švedskoj 2013. godine - Humble Brush četkica najprodavanija je eko četkica na svijetu, trenutno dostupna u više od tisuću trgovina i stomatoloških ordinacija diljem svijeta. Ova četkica pokrenula je pravu malu revoluciju u sklopu oralne njege – uzevši u obzir da je dizajnirana i proizvedena kako bi promicala skromnost i odgovornost.

 

Humble Brush je:

četkica koju su osmislili stomatolozi – kako bi osigurali visokokvalitetnu četkicu za zube;
odgovorna prema okolišu – eko proizvod koji je biorazgradiv – drška je napravljena od bambusa, dok su vlakna od visokokvalitetnog najlona koji ne sadrži BPA (bisfenol A supstance);
odgovorna prema ljudima – «Jedna četkica, dva osmijeha» je kampanja The Humble Smile Zaklade koja se financira od kupnje svakog Humble proizvoda za oralnu njegu, a čija sredstva potpomažu društveno odgovorne projekte vezane uz promicanje oralne higijene i zdravlja djece zemalja trećeg svijeta;
švedski proizvod – koji jamči za vrhunski dizajn, izradu i kvalitetu proizvoda.

 

U Hrvatskoj je dostupna mekana četkica za odrasle te ultra mekana četkica za djecu. Njen je vijek trajanja jednak konvencionalnoj četkici, a oblik, kvaliteta i sigurnost potvrđeni su od strane svjetski priznatih stomatologa. Drška četkice izrađena je od 100% biorazgradivog bambusa – prirodno antibakterijskog drveta za čiji rast se ne koriste kemijska gnojiva niti pesticidi tako da je savršeno čist, 100% ekološki materijal. Povrh toga, glava četkice je ergonomskog oblika kako bi imala lak pristup svim područjima unutar usne šupljine dok su vlakna zaobljena da nježno uklanjaju nečistoće sa zubi i desni. The Humble četkica je elegantnog, bezvremenskog dizajna i neopisive lakoće. Četkica dolazi pakirana u kutiju te zaštitnu papirnatu vrećicu koje su izrađene od 100% recikliranih materijala.

Svakom kupnjom, bilo kojeg od The Humble Co. proizvoda, sudjelujete u društveno odgovornom projektu The Humble Smile zaklade koja promiče obrazovanje i provođenje oralne njege potrebite djece zemalja trećeg svijeta. U radu Zaklade sudjeluju vrhunski stomatolozi koji trenutno provode projekte u petnaest zemalja diljem svijeta, od Indije do Rumunjske.

Go Humbe. Give Smiles.

Potražite Humble Brush iz dva razloga - jer je «ukras» za svaku kupaonicu – jednostavno je morate imati! I jer promiče skromnost i odgovornost, kako za okoliš i planetu tako i za zdravlje potrebite djece diljem svijeta.