Novosti i promocije

Drop

Nagradna igra 'Braccialini luksuzni blagdani'

'Aurora kozmetika d.o.o.' i 'Braccialini' Vas nagrađuju u nadolazećim zimskim blagdanima!!! Sudjelujte u našoj nagradnoj igri i osvojite 'Braccialini' torbu!!

Pravila nagradne igre pročitajte klikom na sliku:

KLASA: UP/I-460-02/17-01/622

URBROJ: 513-07-021-01/17-3

Zagreb, 02. studeni 2017.

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Aurora Kozmetika d.o.o., Trg senjskih uskoka 8, 10 000...

Potražite nove L’Angelica šampone

Stručnjaci L’Angelica Instituta za botaniku uče nas da prava dobrobit za zdravlje i njegu tijela dolazi iz prirode. Tako su za novu liniju L’Angelica šampona za kosu odabrali najkvalitetnije biljne ekstrakte mediteranskog bilja, žitarice i hranjiva ulja koji kosi pružaju vitalnost, zdravlje  i sjaj. L’Angelica šamponi pružaju prirodno rješenje za razne tipove kose i vlasišta, a njihova nježna formulacija čini ih idealnim za svakodnevnu upotrebu s obzirom na to da ne sadrže parabene, silikone,...

L'Angelica zdravi i ukusni napitci

Postojećem L'Angelica asortimanu dodali smo četiri zdrava i ukusna L'Angelica napitka!

Aloe Vera original i Aloe Vera s okusom manga, koji sadrže 30 % aloe vere te su obogaćeni vitaminom B2 i cinkom te izvrsno detoksiciraju tijelo, promoviraju funkciju jetre te imaju umirujuće djelovanje na probavni sustav. Pomažu u smanjivanju umora i iscrpljenosti, štite stanice od oksidativnog stresa te promiču pravilno djelovanje imunološkog sustava.
Kokos original i kokos s okusom ananasa, koji sadrže 10...

Biorepair paste za zube napokon u Hrvatskoj!

Biorepair® je inovativna linija proizvoda za njegu zubi i usne šupljine za djecu i odrasle s ”pametnom” formulom - microRepair® česticama, koje prilikom svakog četkanja ili ispiranja stvaraju biomimetrički zaštitni sloj, koji izvrsno prianja uz caklinu zuba i štiti je od erozije, plaka, kamenca i nastanka karijesa.

Linija Biorepair® proizvoda uključuje šest zubnih pasti, vodicu za ispiranje usne šupljine i četkicu za zube....