Novosti i promocije

Drop

Bionsen

Bionsen je zaštitni znak za kozmetiku na bazi japanske termalne vode i Spa minerala. Ovaj brend je izuzetno cijenjen zbog svoje linije dezodoransa koji istovremeno njeguju kožu i štite je od neugodnih mirisa, a pritom su potpuno sigurni za zdravlje jer ne sadrže štetne sastojke. Nježna formula bez parabena i aluminijevih soli ne začepljuje pore, omogućava koži da diše te je idealna za svakodnevne rituale njege i higijene. Bionsen dezodoransi su dermatološki testirani, hipoalergeni i pogodni za...

The Humble&Co štapići za uši

The Humble Co. stvara proizvode koji su dobri za nas i naš planet. Svaka kupnja Humble proizvoda financira projekte za dobrobit potrebite djece. Donacijama upravlja Humble Smile Foundation, neprofitna organizacija registrirana u Švedskoj.

Ovaj prirodni pamučni štapić od bambusa iz The Humble Co. donose liječnici koji brinu o vašem zdravlju, okruženju i potrebitoj djeci. Za razliku od normalnih plastičnih štapića, Humble štapić ima dršku od 100% biorazgradivog, održivog bambusa - najbrže...

TOM TAILOR PARFEMI

''Parfem je najintenzivniji oblik sjećanja''

Autentičan, casual i afirmativan, to je TOM TAILOR - čista radost života. Mirisna linija TOM TAILOR parfema utjelovljuje duh savršenosti.

Miris za nju i njega:
Tom Tailor Exclusive Woman 30 ml & Tom Tailor Exclusive Man
Tom Tailor Be Mindful Woman 30 ml & Tom Tailor Be Mindful Man 30 ml
Tom Tailor East Coast Club Woman 30 ml & Tom Tailor East Coast Club Man 30ml

Ovi prirodni mirisi su savršeni dnevni pratitelj i tekuća esencija.

TOM TAILOR je...

ikoo termalna maska za kosu

Rijetki su oni trenuci kada je svaka žena potpuno zadovoljna svojom kosom – možda upravo zato što često (ne znajući) griješi u rutini njezine njege ili je ne prakticira dovoljno redovito.

Maske za kosu jedan su od temelja prekrasne kose jer joj pružaju potrebnu hidrataciju, dubinsku regeneraciju i sjaj.

Uostalom, kosa je jedan od glavnih aduta pri zavođenju i jačanju našeg samopouzdanja pa joj treba posvetiti pažnju koju zaslužuje.

ikoo termalna maska za kosu štiti i detoksificira od štetnih...

7th Heaven

Botaničari tvrtke Montagne Jeunesse osmislili su ove maske kako bi gotovo nakon jedne primjene rezultati njege bili apsolutno vidljivi, stoga one sadrže isključivo visokokvalitetne biljne i mineralne sastojke, bez mliječnih tvari, kemikalija, konzervansa i drugih štetnih sastojaka. Bez obzira na stanje kože lice, suhe ruke ili ispucale pete, 7th Heaven maske pružit će vam opuštajući prirodni osjećaj i savršeno wellness iskustvo s odličnim beauty rezultatima.

Montagne Jeunesse 7th Heaven maske...