Novosti i promocije

Drop

TOM TAILOR PARFEMI

''Parfem je najintenzivniji oblik sjećanja''

Autentičan, casual i afirmativan, to je TOM TAILOR - čista radost života. Mirisna linija TOM TAILOR parfema utjelovljuje duh savršenosti.

Miris za nju i njega:
Tom Tailor Exclusive Woman 30 ml & Tom Tailor Exclusive Man
Tom Tailor Be Mindful Woman 30 ml & Tom Tailor Be Mindful Man 30 ml
Tom Tailor East Coast Club Woman 30 ml & Tom Tailor East Coast Club Man 30ml

Ovi prirodni mirisi su savršeni dnevni pratitelj i tekuća esencija.

TOM TAILOR je...

ikoo termalna maska za kosu

Rijetki su oni trenuci kada je svaka žena potpuno zadovoljna svojom kosom – možda upravo zato što često (ne znajući) griješi u rutini njezine njege ili je ne prakticira dovoljno redovito.

Maske za kosu jedan su od temelja prekrasne kose jer joj pružaju potrebnu hidrataciju, dubinsku regeneraciju i sjaj.

Uostalom, kosa je jedan od glavnih aduta pri zavođenju i jačanju našeg samopouzdanja pa joj treba posvetiti pažnju koju zaslužuje.

ikoo termalna maska za kosu štiti i detoksificira od štetnih...

7th Heaven

Botaničari tvrtke Montagne Jeunesse osmislili su ove maske kako bi gotovo nakon jedne primjene rezultati njege bili apsolutno vidljivi, stoga one sadrže isključivo visokokvalitetne biljne i mineralne sastojke, bez mliječnih tvari, kemikalija, konzervansa i drugih štetnih sastojaka. Bez obzira na stanje kože lice, suhe ruke ili ispucale pete, 7th Heaven maske pružit će vam opuštajući prirodni osjećaj i savršeno wellness iskustvo s odličnim beauty rezultatima.

Montagne Jeunesse 7th Heaven maske...

Nagradna igra 'Braccialini luksuzni blagdani'

'Aurora kozmetika d.o.o.' i 'Braccialini' Vas nagrađuju u nadolazećim zimskim blagdanima!!! Sudjelujte u našoj nagradnoj igri i osvojite 'Braccialini' torbu!!

Pravila nagradne igre pročitajte klikom na sliku:

KLASA: UP/I-460-02/17-01/622

URBROJ: 513-07-021-01/17-3

Zagreb, 02. studeni 2017.

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Aurora Kozmetika d.o.o., Trg senjskih uskoka 8, 10 000...

Potražite nove L’Angelica šampone

Stručnjaci L’Angelica Instituta za botaniku uče nas da prava dobrobit za zdravlje i njegu tijela dolazi iz prirode. Tako su za novu liniju L’Angelica šampona za kosu odabrali najkvalitetnije biljne ekstrakte mediteranskog bilja, žitarice i hranjiva ulja koji kosi pružaju vitalnost, zdravlje  i sjaj. L’Angelica šamponi pružaju prirodno rješenje za razne tipove kose i vlasišta, a njihova nježna formulacija čini ih idealnim za svakodnevnu upotrebu s obzirom na to da ne sadrže parabene, silikone,...